vineri, 20 martie 2009

Accesează şi ţi se va deschide! Întreabă şi ţi se va răspunde pe www.alegeri.md


Pe pagina www.alegeri.md dedicată alegerilor parlamentare din 5 aprilie 2009 a fost lansată o nouă rubrică "Întrebări şi Răspunsuri".
La această adresă găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de procedura de vot la alegerile parlamentare din 5 aprilie 2009. Cunoaşte cum poţi afla locul unde votezi, cum te găseşti pe listele electorale, în baza căror documente ai posibilitatea să-ţi exerciţi dreptul de vot. Află cum trebuie să te comporţi dacă în dreptul numelui tău pe listele electorale există deja semnătură ca ai fi votat, deşi nu ai făcut-o, ce trebuie să faci dacă ai greşit la completarea buletinului de vot. Dacă eşti peste hotarele Republicii Moldova, poţi cunoaşte procedura de vot. În cazul în care ai alte întrebări legate de procesul de vot pentru alegerile parlamentare din 5 aprilie, adresează-le pe acest site (în subsol) şi vei primi un răspuns operativ, competent şi integral.
Pagina web www.alegeri.md este gestionată de către Asociaţia pentru Democraţie Participativă ADEPT, parte componentă a Coaliţiei Civice pentru Alegeri Libere şi Corecte - "Coaliţia 2009"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu