vineri, 20 martie 2009

Reînvierea miraculoasă a Mişcării pentru Neam şi Ţară sau poltergheist electoral moldovenesc

"Scena politică moldovenească este una suprapopulată şi permanent bruiată de actori care se declară ca regulă de esenţă anticomunistă. ... realitatea de pîna acum a demonstrat cu brio că modul destrămat şi ambiţios de acţiune politică a formaţiunilor, în special de dreapta, a provocat doar ineficacitate, disperare şi este marca unei naivităţi politice de care profită atît de mult guvernanţii actuali... Analizînd evoluţia procesului politic din Republica Moldova am ajuns la concluzia că unica formaţiune pe eşichierul de centru dreapta care are un mesaj clar si şanse reale de a demonta pe căi legale regimul comunist este Partidul Liberal Democrat din Moldova. În acest sens Mişcarea Social-Politică pentru Neam şi Ţară declară actul de autodizolvare şi aderare incorpore la Partidul Liberal Democrat din Moldova."
Acest fragment este preluat din declaraţia Partidului Politic Mişcarea Pentru Neam şi Ţară din 17 martie 2008 (vedeţi aici) .
Ieri, 2 martie 2009 Comisia Electorală Centrală a informat despre faptul că Mişcarea pentru Neam şi Ţară a depus documentele de înregistrare în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 5 aprilie 2009 (vedeţi aici). Cineva înţelege ceva în această situaţie? Eu, prea puţin...

Expuneţi-vă părerea despre acest material la secţiunea "comentarii"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu